Beard Growth Therapy

Een baard is een symbool voor mannelijkheid. De afgelopen jaren is het een trend geworden om de baard te laten groeien. Baardgroei heeft enorm veel mogelijkheden voor meer personalisatie, zoals alleen een snor of bijvoorbeeld een lange of volle baard.

De Beard Growth Treatment is een oplossing om dunne plaatsen in het baardgebied te behandelen.

Er zijn veel mannen die last hebben van lege plekken in het baardgebied. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een van de oorzaken kan tekorten aan vitamines, aminozuren en of mineralen zijn. Naast deze tekorten kan langdurige ziekte ook een oorzaak zijn, bijvoorbeeld na een heftige ingreep of chemokuur. Erfelijkheid kan ook een grote boosdoener zijn.
Externe factoren zoals stress, roken en/of een ongezond leefstijl kunnen hierbij ook een rol spelen.

Kale plekken in het baardgebied kan behandeld worden met de Beard Growth Threatment. Deze effectieve, non-invasieve behandeltechniek voorkomt haartuitval en stimuleert de haargroei van de baard. Bij deze behandeling worden de groeifactoren in het baardgebied geïnjecteerd.

Deze behandeling zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en collageen wordt aangemaakt. De haarfollikels krijgen op deze manier gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen. De haargroei wordt geoptimaliseerd.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Het aanprikken wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Pijn na de behandeling komt zelden voor. Cliënten kunnen na de behandeling direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling optreden. Dit trek binnen een paar uurtjes weg.

Voor optimaal resultaat zijn er drie tot zes behandelingen nodig. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De resultaten worden na twee of drie sessies goed zichtbaar. Na de behandelkuur wordt geadviseerd om 2 keer per jaar langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Met de onderhoudsbehandeling behoud je het resultaat.

Vooraf wordt er een intakegesprek gepland om uw wensen, contra-indicaties en behandelplan te bespreken.