Hair Filler Therapy

De Hair Filler Therapy is een medische en effectieve behandelingen tegen hoofdhuidaandoeningen, welke kaalheid en haaruitval veroorzaken. Dankzij de innovatieve samenstelling van unieke ingrediënten is de behandeling ideaal en zeer gunstig voor het herstel van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica, Alopecia Areata en Telogeen Effluvium.

De Hair Filler Therapy is gebaseerd op peptidentechnologie. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat het haaruitvalproces wordt afgeremd en de haargroei wordt gestimuleerd. De groeifactoren zorgen voor de activering of uitschakeling van de genen van de stamcellen en het (her)structureren van verschillende elementen van de haarfollikel. De peptiden proberen de genen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe cellen en proteïnen te activeren en de signalen die haaruitval veroorzaken af te remmen. De haargroeicyclus wordt geactiveerd en het haaruitval proces wordt geremd.

Zichtbare resultaten worden terug gezien in de kwaliteit van het haar. Je ziet een verbetering van de haardichtheid en een optimalisatie van de haardikte. Met een eerste behandelsessie is al duidelijk waarneembaar dat het haaruitvalproces wordt geremd. De volgende behandelsessies laten het resultaat van een versneld haargroeiproces zien. Dit komt ook doordat de behandeling zorgt dat de bloedsomloop van de hoofdhuid wordt gestimuleerd.

Uit klinisch onderzoek toont de Hair Filler Therapy een verbetering aan een gemiddeld 22.3% in haardikte en een gemiddelde toename van 26% in haar densiteit.

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en wordt geadviseerd om 1 sessie per twee of drie weken te behandelen gedurende 8 tot 12 weken. In totaal zijn het vier sessies. Onderhoudsbehandeling wordt één keer in de zes maanden geadviseerd na de optimale behandeling.